Bli med på laget

Vi ønsker nye medlemmer velkommen!

Mandag 14. januar kl. 1800 arrangerer vi igjen nytt grunnkurs for store og små. Hos oss er det plass til mange flere og vi tar opp nye medlemmer hele året. Kom og prøv helt uforpliktende og gratis i to uker i Stjørdals definitivt beste kampsportlokaler.

Lørdag 12. januar kl. 1100-1400 finner du oss også på Torgkvartalet hvor vi har oppvisning og informasjon til alle som er interesserte.

Taekwondo er en idrett som passer for nesten alle og hos oss får du tilbud om sunn fysisk- og mental trening, selvforsvar, teknikk, muligheter til konkurranse på ditt nivå og ikke minst gode vennskap og flott miljø. For de minste er det mye fokus på lek og læring, respekt for andre og selvsagt grunnleggende trening i kampsport. Jo høyere opp i alder man kommer, desto mer fokus vil det bli på læring, respekt og disiplin. Viktige elementer for alle små og store.

Stjørdal Atletklubb tilbyr på denne måten solid trening i alle idrettens disipliner og vi samarbeider svært tett med Nordic Taekwondo Hapkido Alliance og er en del av det nordiske nettverket av klubber i denne alliansen.

  • TigerTaekwondo fra 5-8 år (kr. 125,- pr. måned ved bruk av autogiro)
  • Barnegruppe fra 8-11 år (kr. 175,- pr. måned ved bruk av autogiro)
  • Ungdoms-/voksengruppe fra 11 år (kr. 175,- pr. måned ved bruk av autogiro)
  • Eget konkurranseteam (ingen ekstra kostnad)
  • Toppidrettssatsing (ingen ekstra kostnad, og individuell oppfølging)

I vår idrett er det fritt frem for deg som voksen til å trene sammen med barna dine. Vår erfaring er at mange blir lenger i fysisk aktivitet om foreldrene er med på aktiviteten. Vi har foreldre med på alle partier, og mange som allerede ser at det er mye morsommere å være med selv enn å sitte på sidelinja og se på hver trening. Som voksen velger du om du vil trene i den gruppen ditt barn deltar på eller på voksengruppen.

Kan du ikke komme akkurat denne dagen, så er du fortsatt hjertelig velkommen når som helst på de vanlige treningene for å se hva vi driver med. Vi tar opp nye medlemmer gjennom hele året.

Overgang
Har du drevet Taekwondo før eller ønsker overgang fra annen klubb, så ordner vi dette gjennom hele året. Ved overgang fra annen klubb i samme stilart (WT) vil du selvsagt beholde din oppnådde grad fra denne. Har du trent i andre stilarter er du også hjertelig velkommen, og konvertering av grad blir fortløpende vurdert. :)

Ta gjerne kontakt med oss på epost admin@teamstjordal.no for mer informasjon.

Du finner oss i Stjørdals beste treningslokaler for kampsport i gamle Stjørdal Samfunnshus (Krogstadsveg 2, 7500 Stjørdal):


The 36 best ways to burn the most calories in an hour

Taekwondo kommer på tredjeplass i forbrenning av kalorier på trening, foran bla. trappetrening og intensiv svømming som sammenligning. Ikke overraskende for oss som har drevet med dette en stund.