Kampgruppe

Kampgruppen er for de av utøverne som også er interessert i kamp som idrettsform.

Kampgruppen kommer i tillegg til de ordinære gruppene, og utøvere på kampgruppen hører alltid også til i enten nybegynner -eller viderekomnegruppen. Tilbudet er en frivillig del av vår Taekwondo, men etter vår mening en veldig viktig del om utøveren skal kunne utvikle seg sportslig.

Kampgruppen deles i Kadett, Rekrutt og Team, og disse har egentlig samme måsetting, å bli best mulig på sitt eget nivå.

Kadettutøverne er de utøverne som ønsker en smakebit på moderne sportstaekwondo og som har lyst til å prøve seg i lokale- og regionale stevner og konkurranser. Kadettutøverne konkurrerer alltid i klasse B i kamp.

Rekruttutøverne er de utøverne som har utviklet seg best etter oppstart på Kadett og som viser at de er motivert for å satse målrettet på taekwondo i konkurranser.  Rekruttutøverne deltar i regionale stevner og mesterskap og etter uttak av hovedtrener, også på nasjonale stevner. Rekruttutøverne konkurrerer normalt i klasse B i kamp.

Teamutøverne er de utøverne som hovedtrener til enhver tid mener er helt i spiss i klubben når det gjelder kampprestasjoner på lokalt-, regionalt-, nasjonalt- og internasjonalt nivå. Teamutøverne konkurrerer i klasse A i kamp.

Les mer om de ulike kampgruppene ved å klikke i hovedmenyen.

 

1965525_10152301243931041_1677457426_o