Om klubben

Stjørdal Atletklubb ble stiftet 21.3.2012

Vi er en relativt ung klubb med mye energi og ambisjoner. Den viktigste drivkraften har alltid være å gi et god idrettstilbud til flest mulig. Dette har vi i stor grad lykkes godt med. Siden oppstarten i 2012 har vi oppnådd mye. Mange unge har hatt sitt første møte med kampsport hos oss, og mange er fortsatt med i klubben.

Merittlisten våre sier mye om den innsatsen som er lagt ned i klubbdriften. Vi har allerede norgesmestere, flerårige vinnere av norgescup sammenlagt og medaljer fra internasjonale stevner og nordiske mesterskap. Alt dette i tillegg til de prestasjonene våre flotte utøvere har i Midt-Norske mesterskap. Antallet medaljer fra disse er for mange til å liste opp.

Fra å være et fleridrettslag i 2012 er vi i dag en rendyrket kampsportklubb.

Vi er registrert som idrettslag i Norges Idrettsforbund, Norges Kampsportforbund, WT-seksjonen og følger lover og regler gitt av disse organene.  Vi har i dag flere aktive trenere og lisensierte coacher som gir et godt grunnlag for drift i årene som kommer.

Klubben er i vekst og rekrutterer bredt i hele Stjørdal og i de fleste aldersgrupper. Vi hevder oss godt i konkurranser og tok i 2014 to sølvmedaljer i Norgesmesterskapet i Taekwondo. En strålende prestasjon for en relativt nyoppstartet klubb. I 2015 har vi tatt sølvmedalje i Nordisk Mesterskap og gull og sølv i Norgesmesterskapet. 2 sammenlagtgull i Norgescup’en ble det også i 2015. Nye prestasjoner står for tur.

Klubbhus

Stj_rdal_Samfunnsh_1491051aVi holder til i det gamle Stjørdal Samfunnshus, Krogstadsvei 2 (inngang fra Kinogata, Rådhusparkeringen) hvor vi nesten daglig har en eller annen form for aktivitet. Som et idrettslag i vekst er det veldig godt å være på plass i nye og enda større lokaler. Masse plass til trening og flotte sitteområder for foreldrene med kaffe og av og til noe tilbehør også.

Mer om klubben på FacebookWikipedia, på Google+ og Youtube