Treningstider

Treningstider for 2018 er:

Mandager
Trening (N1)Nybegynnere, hvit- og gulbelter: 1700-1800
Trening (V1) Viderekomne, oransje til grønt belte: 1700-1800
Trening (A1) Avanserte, Blått, rødt og svart belte: 1800-1930 

Tirsdager
TigerTaekwondo 1700-1800

Onsdager
NextGen kamptrening 1700-1800 (For alle motiverte mellom 6 og 10 år)
Kamptrening 1800-1930 (Spesielt motiverte kamputøvere fra 11 år)

Torsdager
Trening (N1)Nybegynnere, hvit- og gulbelter: 1700-1800
Trening (V1) Viderekomne, oransje til grønt belte: 1700-1800
Trening (A1) Avanserte, Blått, rødt og svart belte: 1800-1930

Fredager
Egentrening 1600-1800 (Forutsetter at en voksen er tilstede)

Søndager
Toppidrettstrening med Team Røra (Tid kommer vi tilbake til)

Stjørdal Atletklubb følger skoleruta i forhold til treninger. Det betyr, er det ferie på skolen, er det ferie på trening. Foran viktige konkurranser eller andre arrangementer, vil vi av og til likevel gjennomføre treninger spesielt med de som skal konkurrere. Dette vil bli annonsert her, på Facebookgruppa vår eller på epost til foreldrene.

Vi har normalt treninger frem til og med gradering på henholdsvis høst og vår. Om det skjer at graderingen må legges litt tidligere enn normalt  vil vi ha noen ordinære treninger etter dette. Alle skal ha gode treningsvilkår hele skoleåret.

På sommeren lager vi et eget treningsopplegg som er frivillig. Selv om det er frivillig håper vi selvsagt alle har lyst til å delta på de samlingene vi har. Det er full forståelse for at dere driver andre aktiviteter og evt. reiser på ferie, men vi setter pris på om dere sier i fra hvis dere vet at det er lengre perioder hvor dere ikke deltar slik at vi kan tilpasse treningene.

Kamplaget (Team og Rekrutt) vil ha noe obligatorisk trening også gjennom sommeren på grunn av oppkjøring mot høstens konkurranser som starter allerede i august. Det forventes ikke at Kadettgruppen deltar på disse treningene.

——————————————

Kalenderen her på nettsiden er å anse som aktivitetskalender for klubben. Det vil si at alle arrangementer som klubben skal delta på eller arrangere er lagt inn der. Viktig altså å sjekke kalenderen. Trenerne skal selvsagt også være oppdatert og holde alle orientert om kommende konkurranser og aktiviteter. Aktivitetsplan finner du også på foreldregruppa på Facebook og blir også hengt opp i klubbhuset.

Om det skulle være spørsmål så fyr løs.